Per picar

Patata brava estil Cócula
6,00€

Croquetes casolanes (6u)
11,50€

Lluç amb gambes

Pollastre de corral amb cansalada ibèrica

Vieira, cansalada ibèrica adobada i tomàquets confitats en oli d'alfàbrega
3,95€

Chipirón a l'andalusa
9,80€

Pasta de full de poma caramel·litzada, mousse de foie i neu de formatge de cabra
3,85€

Musclos de roca amb salsa de llet de coco i curri vermell
9,00€

Filets de pollastre en crosta de panko amb salsa de mostassa i mel de gingebre i llima
10,00€

Entrants freds

Amanida tèbia de formatge de cabra arrebossat, pernil ibèric, fruites caramel·litzades i fruita seca
13,00€

 

Amanida de pollastre de corral cuinat a baixa temperatura, guacamole, xips de plàtan, ceba morada, parmesà i vinagreta de mostassa
13,00€

Burrata amb tàrtar de tomàquets pera confitats, filets d'anxoves del Cantàbric i oli texturitzat d'alfàbrega
14,50€

  

Tàrtar de salmó amb alvocat, gelatina de fruita de la passió amb gingebre i maionesa de soja
14,00€
Carpaccio de presa ibèrica amb encenalls de foie micuit, formatge Idiazábal, avellanes i reducció de vermut
13,00€

Entrants calents

Caneló de pollastre de corral amb beixamel trufada
10,00€

  

Cruixent de Cua de bou amb pera i encenalls de foie
11,00€

Ravioli de senderilla silvestre amb verdures, tomàquets confitats, làmines de parmesà i oli de tòfona texturitzada (5 UNITATS)
10,00€
Tambor de patata confitada amb melós de vedella esqueixat, compota de ceba al vi negre amb prunes i ous trencats
12,00€
Patata confitada amb gambes a l'all i ous fregits
13,00€

Patata confitada amb pernil ibèric i ous fregits
13,50€

Carns

Galta de porc ibèric a l'oporto amb perles de meló saltejades i puré de carabassa torrada
13,00€
Entrecot de vaca madurat amb escalivada a la brasa i patata confitada
17,00€
Cap i pota Cócula, un clàssic
10,00€
Costella d'ibèric rostida amb lacat oriental
12,00€

Filet de vedella a la planxa amb poma impregnada en remolatxa, escalopa de foie i salsa de garnatxa
23,00€
Ventall ibèric de gla lleugerament adobat amb escalivada a la brasa
18,00€

Peix

Calamarsons a la planxa amb botifarra de Burgos, escalunya caramel·litzada i pinyons
13,50€
Llom de bacallà cuinat a baixa temperatura, samfaina i puré de patata amb all negre
14,00€

Reig a la planxa sobre llit de pebrots rostits, chutney d'albergínia i refregit d'alls
15,50€

Gambes vermelles en tempura amb salsa teriyaki
17,00€
Gambes vermelles a la planxa
16,00€
Peix del dia (preu segons mercat)
0€

Arrossos

Arròs negre amb sèpia confitada i vieires
17,00€

Arròs sec de calamars, papada ibèrica i gambes vermelles
16,50€

Arròs cremós de calamars amb carpaccio de gambes
16,00€

Postres

Coulant de xocolata negra amb praliné d'avellanes i gelat de vainilla Bourbon
7,00€

Pastís de formatge amb melmelada de fruits vermells
6,00€

Iogurt grec amb puré mànec
4,90€

Músic de fruits secs i moscatell
6,50€

Torrija caramel·litzada amb gelat de canyella i crumble d'ametlles
6,00€

Lemon pie
7,40€

Tartaleta de mantequilla con crema de limón (lemon curd) y merengue decorado con un macaron de limón

Menta-chocolate
7,90€

Mousse de chocolate 70% con centro crujiente de menta y base de galleta de cacao 

Menú migdia

(MIGDIA DEL 10 AL 14 D’AGOST)

PRIMERS A ESCOLLIR

Amanida de fulles variades amb figues, làmines de parmesà, nous i pernil serrà

Gaspatxo de fruits vermells amb musclos lleugerament escabetxats

Tambor de patata confitada amb llonganissa de pagès esmollada, ceba confitada i ou fregit

SEGONS A ESCOLLIR

Calamar en tempura amb allioli d’all negre

Tira de llom ibèric a la planxa amb salsa chimichurri i daus de patata fregida

Llom de tonyina a la planxa amb saltat de fideus xinesos amb verdura a l’aroma de sèsam

Entrecot de vaca madurat amb escalivada a la brasa i premsat de patata
5 € suplement

Calamarsons a la planxa amb botifarra de Burgos esmollada amb escalunya caramel·litzada i pinyons
5 € suplement

POSTRES CASOLANS

16,90

Inclou pa, vi i aigua

14,90

Beguda a banda

Menú Arròs Mariner

(MINIM 2 PERSONES)

ENTRANTS

A compartir:

Musclos de roca al vapor amb llet de coco i curri vermell

Burrata amb tartar de tomàquets pera confitats, filets d’anchoves de L’Escala y oli texturitzat d’alfàbrega

PRINCIPAL

Arròs negre amb sèpia confitada i vieires
o
Arròs sec de calamars, papada ibèrica i gambes vermelles

POSTRES

“Torrija” caramel·litzada amb crumble d’ametlles i gelat de canyella.

CELLER

Clos Montblanc

32,00

Per persona

IVA INCLÒS

Menú degustació

 

Burrata amb tàrtar de tomàquets pera confitats, filets d’anxoves del Cantàbric i oli texturitzat d’alfàbrega

Ravioli de verdures amb senderilla, tomàquet confitat, resquills de parmesà i oli texturitzat de tòfona

Vieira amb cansalada ibèrica adobada i tomàquets grocs confitats amb oli d’alfàbrega

Pasta de full amb poma caramel·litzada, mousse de foie i neu de formatge de cabra

Llom de bacallà cuinat a baixa temperatura, samfaina i puré de patata amb all negre

Cruixent de cua de bou amb pera i encenalls de foie

 

POSTRES

39,00

Inclou pa, vi i aigua

37,00

Beguda a banda

Menú infantil

 

Plat combinat

+

beguda

+

Postre

 

9,90

Translate »